EÉN PASSIE

Passie voor detail

Elk detail is belangrijk in de diensten die we leveren. Van het zorgvuldig schoonmaken van onderdelen die moeilijk bereikbaar zijn tijdens het wassen tot de snijrand bij het aanbrengen van folies en het demonteren van onderdelen bij het aanbrengen van wrapping: geen enkel detail wordt aan het toeval overgelaten. Onze nauwgezette aanpak betekent dat we zonder enig risico kunnen werken aan de zeldzaamste en meest delicate voertuigen.

GELAUWERDE ERVARING

Dankzij de uitmuntende kennis van onze producten en de toepassing ervan, zorgen we voor gemoedsrust en betrouwbaarheid voor raceteams, professionele racecoureurs en ervaren amateurs.

ELK DETAIL IS BELANGRIJK

Het onderhoud van een racewagen is een niet te onderschatten uitdaging. Een vuile voorruit, een beslagen vizier – de luttele seconden die nodig zijn om ze te reinigen kunnen het eindresultaat ingrijpend beïnvloeden.

GEDEELDE WAARDEN

ProTech® Monte-Carlo deelt sterke waarden met zijn partnerteams op basis van succes, overleg en sportiviteit. Er is maar één doel: uitblinken op de baan!

Door onze passie voor auto’s belanden we
op de beste racebanen ter wereld.

Onze esthetisch oplossingen

Onze passie komt tot uiting in de zorg die we besteden aan elk van onze diensten. Wij zijn het enige bedrijf dat u ondersteunt tot ver voorbij de dienst op zich. We bieden u producten aan die specifiek werden ontworpen om uw auto ook na de behandeling in topconditie te houden en de effecten van de behandeling nog langer zichtbaar te laten zijn.

PERFECTIE

Een dagelijks doel dat vorm krijgt via concrete behandelingen, ondersteund door een bedrijf dat de uitdaging van deze ambitie ten volle aangaat.

DIENSTEN

Ontdek deze unieke ontmoetingsplaats en de diensten die er worden aangeboden.