Interieur reiniging/behandeling

Bescherming van het interieur van uw voertuig

  • – Een schonere en gezondere leefruimte in uw interieur
  • – Langdurige bescherming van bekleding
  • – Het behoud van alle interieurdelen

Verbeterde bestendigheid tegen veroudering. Een lederen interieur is fantastisch en geeft een luxe uitstraling. Het zijn echter ook de meest kwetsbare oppervlakken en het is belangrijk om ze te behandelen met alle zorg die zij verdienen. Er wordt eerst een reinigende balsem met een neutrale pH-waarde aangebracht, gevolgd door een voedend verzorgings-product. Dit laatste product voedt het leder grondig en laat het ademen, zodat ieder risico van latere uitdroging en het ontstaan van scheurtjes vermeden wordt.

TECHNOLOGISCHE FORMULE

VOOR EEN WATERDICHTE BESCHERMING

Interieur reiniging/behandeling

LEDERBEHANDELING

Lederen oppervlakken zijn prachtig en geven het interieur van uw auto een uitzonderlijk karakter. Het zijn eveneens de meest kwetsbare oppervlakken en het is belangrijk ze te behandelen met alle zorg die zij verdienen. Er wordt eerst een reinigende balsem met een neutrale pH-waarde aangebracht, gevolgd door een voedend verzorgings-product. Dit laatste product voedt het leder grondig en laat het ademen, zodat ieder risico van latere uitdroging en het ontstaan van scheurtjes vermeden wordt.

BESCHERMING VAN STOFFEN EN TAPIJTEN

Op tapijten en stoffen oppervlakken passen wij onze exclusieve vlekwerende formule toe. Dit actief complexe product omhult iedere vezel van de stof en creëert o een vuil- en vocht afstotende laag waarmee permanente vlekken vermeden kunnen worden en het ontstaan van vlekken vertraagd wordt in geval van een ongelukje. Het resultaat is spectaculair. De bescherming tegen het vaal worden van deze oppervlakken blijft meerdere jaren actief en kan, indien nodig, herhaald worden.

COMPLETE INTERIEURBEHANDELING

De complete behandeling omvat het reinigen en ontsmetten van de oppervlakken van het interieur: ruiten, dashboard, binnenzijde van de portieren,
tapijten, stoelen, banken, hoedenplank, hemelbekleding, kofferbak, opbergvakken, asbakken, etc

CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners